fbt
IMG_20191228_150228_530

El nostre equip

Hola ! Som el grup Zona de Salut i sem aquí per aconsellar-vos ! Primerament som 4 adolescents, 2 nins de 4a ( 13 anys ), i 1 nin i 1 nina de 3a ( 14 anys ). Dins el grup tenim cadascú una especialitat que és :

  • Alumne expert WebMaster, -> Hugo ( 4a )
  • Alumne expert nutrició -> Esetban ( 4a )
  • Alumne expert Disseny -> Gabriel ( 3a )
  • Alumne expert Esportista -> Elora ( 3a )

Hola, sóc l’Esteban, i he preparat la pàgina de nutrició. Tinc tretze anys i visc al Nord de Catalunya, al Rosselló. M’agrada els videojocs i l’hivern. Amb El meu grup hem fet per ajudar-vos en El vostre quotidià i ser en bona salut! Gaudiu-bé! 

Hola em dic Elora Le Goff i sóc dins el grup zona de salut, tinc catorze anys, i sóc a 3a la meva especialitat és l’esport!

Amb el grup zona de salut  sóm aqui per aconsellar-vos i ajudar-vos dins la vida quotidiana i en tot allò que necessiteu!

Hola em dic Hugo Prevost i és jo que he fet la web, tinc tretze anys i sóc de 4a. M’agrada els mangas i els vídeos jocs. Tot el nostre grup és aquí per vosaltres!

Hola soc el Gabriel faig part del grup Zona de salut , he participat com a dissenyador, tinc 14 anys hi he fet el màxim perque tingueu una web organitzada hi visualment interessant.